Οι πύλες τις άνοιξαν και υποδέχτηκαν το κοινό στις 9 Ιουνίου 2008. Ιδιοκτήτες οι Αφοί Μπαρμπαγεωργόπουλοι, οι οποίοι είναι καταξιωμένοι στο χώρο. Tο μεράκι και η αγάπη τους δημιούργησαν αυτό τον χώρο, με μοναδικό σκοπό να αγγίξει την τελειότητα σε κάθε μορφή κοινωνικής εκδήλωσης.

Σε μικρή απόσταση από το κέντρο της Κατερίνης σε ένα μοναδικό όμορφο φυσικό και καταπράσινο περιβάλλον βρίσκεται η υπερπολυτελής αίθουσα Δεξιώσεων "Grande Sala"

Το μυστικό της επιτυχίας είναι η μοναδική αρχιτεκτονική σε συνδυασμό με την άψογη διακόσμηση και την αξεπέραστη κουζίνα. Έτσι ο χώρος είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για να υποδεχθεί δεξιώσεις γάμων βαπτίσεων αρραβώνων και όποιο άλλο special event.

Εμπιστευθείτε σε εμάς τη διοργάνωση της γαμήλιας δεξίωσης σας και ζήστε την κορυφαία στιγμή της ζωής σας, όπως την ονειρευτήκατε. Σε ένα χώρο 650 τ.μ και χωρητικότητας έως και 710 ατόμων που συνδυάζει την καλαισθησία με την πολυτέλεια και την άψογη οργάνωση, οι έμπειροι συνεργάτες του Grande Sala είναι στην διάθεσή σας να οργανώσετε μαζί την εκδήλωση σας μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια.